AQ Magnit / АК МАГНИТ АД

https://www.aqg.se/en/magnit/aq-magnit

За компанията

AQ Magnit е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), която е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Клиенти са ни глобални индустриални лидери като Bombardier, ABB, Alston, Siemens, Mitsubishi и др. Нашият ангажимент за тотално качество превръща нашите клиенти в дългосрочни партньори.

Ние сме водещ производител на широка гама индуктивни компоненти, релета и др. продукти за електротехническата индустрия. Нашите изделия намират приложение в някои от най-големите индустрии като електроника, самолетостроене, във високоскоростните влакове, атомни електроцентрали и др. 

Кариера в компанията

Това, което отличава AQ Group и AQ Magnit е корпоративната култура и груповите ценности. Ние общуваме открито и приемаме различното мнение. Ние насърчаваме нашите сътрудници да мислят неконвенционално и да търсят най-доброто решение. Подкрепяме се в съвместната работа, защото вярваме, че добрите резултати са екипно постижение. За нас всеки член на екипа е еднакво значим. 

AQ Group наброява над 6500 служители в Европа, Азия, Северна и Южна Америка и всеки един от тях стои зад нашия корпоративен слоган "We Are Reliable".

Присъединявайки се към нас, Вие ще имате възможността да се развивате професионално в стабилна и непрекъснато развиваща се международна компания с реално отражение в света около нас.

AQ Magnit / АК МАГНИТ АД

  • Позиция
    Работодател
    Краен срок