C Team - СиТийм ООД

http://cteam.bg/

CTeam е една от водещите компании в областта на човешките ресурси в България. Фирмата е създадена през април 2015 г. и е наследила ценностите на Consulteam в тази сфера. Ние носим след себе си близо 16-годишна история, изпълнена с високи постижения по отношение на управлението и развитието на човешкия капитал. Нашият екип е съставен от висококвалифицирани експерти с дългогодишен опит в подбора на персонал, обучението и развитието на таланти, анализа на личностен профил, проучването на възнагражденията и стимулите, обработката на възнаграждения и администрирането на персонал.

Благодарение на богатия бекграунд в процеса по подбор на персонал на всички нива в дадена организация, консултанти ни предоставят решения за набиране на персонал и правилното му администриране, спрямо дейността на клиентите. Проактивно търсят квалифицирани кадри за нуждите на конкретна бизнес сфера. За да намерят най-подходящия кандидат, който да пасва идеално на вакантна позиция, те провеждат индивидуални срещи и професионални консултации с всеки желаещ. Насочват младите кадри към най-новите стажантски програми на пазара. Ориентират ги в бизнес средата, към която са се насочили, и следят реализация им. Високо ценят и държат на обратната връзка от страна какво на клиентите, така и на кандидатие. Стремят се към ежедневно подобряване на услугите и лоялност към партньорите си.

CTeam e изцяло българска компания, която вече една година тясно си кооперира с чуждестранни фирми в HR бизнеса. Ние сме проактивни и гъвкави в търсенето на кадри. Специализирали сме се в предлагането на среден и висок клас позиции. Гарант сме за качество и надеждност на предоставените консултантски услуги.

Очаквайте ни скоро и в цяла Европа!

 

 

C Team - СиТийм ООД