Джус уел ЕООД

www.freshmarket.bg

FreshMarket е нова идея за здравословно хранене и живот, която ще донесе здраве от природата за Вашето семейство. Създадохме марката FreshMarket, защото вярваме, че природосъобразното хранене е пътят към по-щастлив и по-дълъг живот за всеки човек.

Нашата компания е официален вносител на световно известни марки домашни уреди за здравословно хранене. Гамата от уреди, които предлагаме, са последни разработки и са създадени като се ползват високотехнологични материали, безопасни за човека и при контакт с храните. Всички уреди са сертифицирани за безопасност. FreshMarket e място, където ще откриете висококачествени кухненски уреди за по-щастлив и природосъобразен живот. Сред марките, които представяме на българския пазар, са американските сокоизстисквачки Omega, Sana, Vidia, Greenis, блендерите Vitamix, Blendtec и Omniblend, пресоващите машини за сок с два вала Green Star и Angel, дехидрататорите Sedona и Excalibur, центрофужните сокоизтисквачки Sage и още други не дотам познати за нас българите марки. Внасяме и предлагаме уредите на достъпни цени, за да могат всички хората, търсещи промяна  в качеството на живота си, да имат достъп до най-модерните и най-висококачествени машини за сок, за блендиране, за сушене и за отглеждане на кълнове.

От една година имаме в асортимента си каменни мелници за смилане на брашно в домашни условия - произведени в България. Горди сме с българските качествени мелници Milla!

Освен с уреди, ние във FreshMarket, ще се радваме да ви подкрепим и с полезен съвет. Разговорите с нас ще ви помогнат да изберете подходящия за вас модел, ще ви предложим нови идеи за хранене, за вкусни сокове, за храни, които сте забравили да включите в диетата си. Ще се радваме да ви покажем най-новите технологии за водене на природосъобразен начин на живот и да научим вашата история! Нека да се променим заедно!

Джус уел ЕООД

  • Позиция
    Работодател
    Краен срок