Ню Енерджи Про ЕООД

http://www.newenergypro.com/

„Ню Енерджи Про” ЕООД е нова фирма, зад която стои екип от хора, работили заедно дълги години.

Основната и дейност е цялостно изграждане и монтаж на електроинсталации – ниско и средно напрежение – в промишлени, обществено-административни и жилищни сгради. Консултиране на клиенти, проектиране, доставка на материали, изграждане и поддръжка на електроинсталации.

Ние знаем, колко отговорна и важна за нормалното ежедневие и живота на хората е нашата работа. Затова, подхождаме с нужното внимание, прилагаме изключително строги мерки за контрол на качеството по време на целия процес и гарантираме безопасността и доброто изпълнение на поставените ни задачи.

Разполагаме със собствена база и цех за изработка и окомплектоване на електротабла и нестандартно оборудване. Поддържаме пълен набор от нова техника и инструменти, необходими за изграждането на всякакъв вид електроинсталации – заваръчно оборудване, инструменти за локализация на електрически неизправности, а също и собствен автопарк.

Всеки работещ във или за фирма „Ню Енерджи Про” ЕООД е изцяло отговорен за качеството на своята работа и е задължен да отреагира или да информира по съответния ред за своевременното отстраняване на всяко констатирано несъответствие в процеса на изграждане и монтажа на електроинсталациите.

В резюме, всичко казано дотук означава, че ръководството и персоналът на фирмата се ориентираме към предоставяне на нашите клиенти на качествени продукти и услуги, непрекъснато се стремим към подобрения, следим постоянно нуждите и очакванията на клиентите ни и поддържаме добри взаимоотношения с нашите доставчици.

Ню Енерджи Про ЕООД