Osram - ОСРАМ ЕООД

https://www.osram.com/corporate/

“ОСРАМ “ ЕООД е част от немската  OSRAM LIGHT GROUP, компания със 110-годишен опит, глобален доставчик на продукти за осветление и цялостни светлинни решения, с водещи позиции в много от пазарните сегменти на този бизнес.

В икономическия живот на България, ние от OSRAM,  имаме традиции отдавна: още през 1998г. се основа търговско представителство със собствена складова база, а от 2014г. то се превърна в център за търговските операции за Румъния, Молдова, Сърбия, Македония, Косово и Черна Гора. 

В момента се изгражда първият завод на компанията в югоизточна Европа  - в град Пловдив. В модерната ни производствена база ще се произвеждат  електронни устройства за захранване и управление на LED - осветление, както и електронно-пусковорегулираща апаратура за традиционно осветление. Заводът на площ от 16 000 м2  ще започне да функционира с пълен капацитет  до втората половина на 2017г. с около 1200 служители. В тази връзка търсим  можещи, проактивни и амбициозни инженери със задълбочени знания и интереси по електроника, млади и енергични хора със свежи идеи.

Присъединете се към "ОСРАМ" днес, за да ни помогнете да моделираме бъдещето на светлината!

 

Osram - ОСРАМ ЕООД

  • Позиция
    Работодател
    Краен срок