UNI SYSTEM BG ltd

www.uni-system.eu

Кои сме ние?

 

УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ е една от най-динамично развиващите се компании в България.

Създадена през 2020г. като самостоятелно дружество,но вече с много успешно реализирани проекти.

 Нейния успех е гарантиран от професионализма на добрия екип от  инсталатори,инженери,търговци и специалисти с повече от 15 години опит в изграждането на  всички видове системи за сигурност и контрол,които предлагат най-добрите практични работещи решения, и гарантират високо качество на предлаганите услуги.

Добавената стойност на УНИ СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ е в разбирането на нуждите на бизнеса и крайния потребител. От фаза идейни проекти и технически решения, до оптимални търговски практики за доставка и изграждане на ефективни технически решения в сферата на сигурността.

На първо място при нас са вниманието и професионалното отношение към всеки един  клиент. Стандартите ни за качество и професионализъм са винаги на високо ниво, независимо от обема усилия нужни за изпълнението и завършването на всяка поета мисия ,а именно да обезпечим сигурността и спокойствието на нашите клиенти.

 

Благодарение на нашите партньори от Dahua, Hikvision, Uniview, AJAX, ZKTeco, DEA automatic, Wi-Tek, Nikomax, R&M и дистрибуторите ни от България и Европа ние предлагаме най-добрите решения в сферата на:

Системи за видеонаблюдение , Контрол на обхода и достъпа , Системи за контрол на работно време , Пожароизвестяване , Алармени системи , Безжични Мрежи , Автоматизация и още много други.

UNI SYSTEM BG ltd