Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия

  • 79c90290-24d4-450d-87a4-48e67e972136.jpg
  • 0001.jpg

Скъпи студенти,

Нетърпеливи ли сте да стартирате бляскава кариера? Чудите ли се от къде да придобиете нужните знания, умения и опит? Вълнуват ли ви новите технологии в гейминга и развлекателната индустрия? Ние от BEGE сме тук, за да ви помогнем да поемете първата крачка към успеха!

За нас е чест да поканим всички студенти и младежи, които имат интерес към развлекателната индустрия и искат да се докоснат до неограничените възможности за развитие, които тя предлага, като станат част от двете най-големи събития в България - Балканско изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) и Източноевропейска конференция на игралната индустрия (EEGS).

Опитът не е задължителен, но ще да бъде считан за предимство. За нас най-важна е мотивацията и желанието за постигане на високи резултати в кратки срокове. И понеже знаем, че много малко работодатели дават шанс за реализация без опит, ние сме готови да бъдем вашата опора, която ще служи като трамплин за бъдещото ви развитие. Ако тази идея ви звучи примамливо, не се колебайте да ни потърсите!

Не забравяйте, че местата са ограничени!

Ако ти си комуникативен, целеустремен и търсиш не просто работа, а възможност за развитие и разгръщане на потенциала си, ние ти даваме шанс да покажеш най-доброто от себе си!

А сега повече за нас:

BEGE e Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия, което тази година ще се проведе за дванадесети пореден път и ще представи последните технологии и тенденции на 20 - 21 ноември в Интер Експо Център, София. EEGS e Източноевропейска конференция на игралната индустрия, която събира над 200 представители експерти в бранша от 22 страни, като им помага да придобият задълбочени познания за важни актуализации и новости от лидери на най-високо ниво. Конференцията предшества изложението и ще се проведе в периода 19 - 20 ноември в ИЕЦ, София.

По време на събитията, ще имате възможност за срещи с експерти в бранша, да почерпите от опита им и да разберете какво би могло да бъде кариерното ви развитие в игралния сектор.

Част от ползите, които ще получите:
• Достъп до всички лекции и панели, изложбеното пространство, всички съпътстващи събития, както и професионалния EEGS Майсторски клас и конкурсът Gaming StartUp Challenge, в който стартиращи компании ще се борят за отличие.

• Сертификат за участие;
• Опит в организирането на събития;
• Безплатен пропуск за конференцията и изложениението;
• Запознаване с тенденции и възможности, представени от водещи фигури в бранша;
• Ще видите как изкуство и технологии се срещат и работят ръка за ръка, за създаването на игралните продукти;
• Запознаване с опита на хотели и игрални зали, които успешно реализират съвместно сътрудничество;
• Ще упражните своя писмен и говорим английски;
• Създаване на полезни контакти;
• За финал ще разпуснем заедно по време на официалния коктейл на EEGS, както и грандиозното BEGE парти.

Как да се включа?

Попълнете тази анкета!
https://www.cognitoforms.com/BE…/VolunteerProgramApplication

При въпроси и повече информация за доброволческата програма и Кариерен център:
https://www.balkangamingexpo.com/bg/кариерен център/