"Дни на кариерата" 2018г. в ТУ-София

  • Dni na karierata.png

Техническият университет — София и Център "Кариера и възпитаници (алумни)" Ви канят да участвате в традиционното изложение на компании – „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 23 и 24 октомври 2018г. на територията на ТУ-София, а на 25 октомври 2018г. на територията на ТУ-София, филиал гр. Пловдив и във Факултет и Колеж — Сливен.
В ТУ — София изложението ще се проведе в три учебни корпуса на университета — 1-ви учебен корпус — Ректорат, 2-ри учебен корпус и 12-ти учебен корпус.

Събитието се провежда за тринадесета поредна година и предоставя възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност, за свободни работни и стажантски позиции, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти. Компаниите и организациите, които желаят да се включат в събитието могат да се свържат с нас за допълнителна информация.

Събитието се осъществява с подкрепата на “Съветът на жените в бизнеса в България” и "Сименс" ЕООД

Медийни партньори на събитието са: Инженер БГ, сп. "Човешки ресурси", ТВ "Европа" – ТВ Кариера, в-к "Нов технически авангард"

Повече информация за изложението и условията за участие за работодатели можете да получите като ни пишете през формата за контакт по-долу.

Позиционирани работодатели във фоайето на блок 12

 

 

Позиционирани работодатели във фоайето на блок 2

 

Позиционирани работодатели във фоайето на блок 1

 

 

 

Работодатели, потвърдили участието си до момента:

                       
                  

                    

                      

                  Hausgerate Marica   

                  

                    Transport Systems Marica