Концерт на 8-ми юни с Дара, Дичо, Теди Кацарова и други млади изпълнители - организира се от Агенция по заетостта

Ако си младеж до 29 години и се чудиш какво и накъде…

Агенцията по заетостта – покана за концерт

 

Агенцията по заетостта организира голям концерт за своята младежка аудитория на 8 юни, от 14.30 часа, в парк „Заимов”, София. Събитието е част от голяма информационна кампания, насочена към мотивиране на младите хора за активно поведение на пазара на труда по проект „Готови за работа”. Форматът е продължение на миналогодишната инициатива на Министерството на труда и социалната политика „Спри да циклиш” и се реализира с подкрепата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Музикалната програма включва участие на популярните български изпълнители Дара, Дичо и Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за всеки вкус и общото настроение на присъстващите.  Част от забавлението в парка ще бъдат и допълнителни различни изненади – томболи с награди и други интересни игри.

Същевременно младите хора, техните близки и роднини, които проявяват интерес, ще могат да се запознаят на място с разнообразните възможности за започване на работа и подкрепа за заетост от страната на Агенцията по заетостта и нейните местни структури – бюрата по труда. Информационните щандове с материали за успешна трудова реализация и квалифицирани консултанти ще бъдат на разположение по време на цялото събитие.

 

Заповядайте!

 

Какво: Концерт с Дара, Дичо, Теди Кацарова и други млади изпълнители

Къде: парк „Заимов”, София

Кога: 8 юни 2018 г., 14.30 часа

Носете своето младежко настроение!