„R&M България Производство“ отвори нова производствена линия за оптични кабели

 

 

 

„R&M България Производство“ отвори нова производствена линия за оптични кабели

 

Технологичната компания обяви 20 нови работни места, както и стажантски позиции вследствие на нарасналия брой клиентски поръчки от различни точки на света

 

София, 30 юни 2021 г.  „R&M България Производство“, специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти за комуникационни мрежи, откри нова производствена линия в производствената си база в София. Тя ще произвежда специфични оптични кабели с висока сложност според изисквания на клиентите в различни точки на света. На новата линия работят 18 оператори производство, разпределени на две смени.

„R&M България Производство“ остава незасегната от пандемията и дори разширява своето производство. Понастоящем тя набира персонал, като в момента са обявени 20 свободни позиции.

„За новата линия търсим оператори производство, които се ангажираме да обучим и развием като специалисти в нашата сфера“, посочва г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ на компанията. „Търсим членове на екипа за някои ИТ и инженерни позиции, които са с глобални функции и което е още едно доказателство за глобалното доверие на компанията към екипа на „R&M България Производство“.

„Откриваме и стажантски места като част от политиката ни за обучение и предоставяне на възможности за развитие на младите таланти. Броят на персонала ни в София расте, тъй като расте обемът на клиентските поръчки и трябва да отговорим на изискванията на клиентите ни. Назначаваме още машинни оператори, складови работници, както и SAP експерти“, допълва тя. Подробности за всички отворени позиции могат да бъдат видени ТУК.

Кандидатите могат да изпратят автобиографията си на адрес: recruitment_bg@rdm.com или на office_bg@rdm.com. Повече информация може да получат и от Пламена Янакиева, специалист „Човешки ресурси“ в „R&M България Производство“, на тел.: +359 878 201 855.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

За R&M (Reichle & De-Massari AG):

R&M (Reichle & De-Massari AG) е структура от компании, базирана във Ветцикон, Швейцария, и оперираща в глобален мащаб в сектора на информационните и комуникационни технологии. Компанията разработва, произвежда и предлага иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни.

Благодарение на своя иновативен потенциал R&M вече покрива всички аспекти на свързаността в областта на кабелните системи. Мрежовите решения на R&M намират приложение в сферата на локалните и телекомуникационните мрежи, оптиката до дома и центровете за данни. Семейната компания, основана през 1964 г., разполага със собствени производствени предприятия в единадесет международни локации.

Търговската организация R&M Bulgaria повече от 20 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения.

Основаното през 2011 г. дружество „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на комуникационни мрежи. Продукцията на производствената база е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света.

За повече информация посетете www.rdm.com.