Стажантска Академия в Методия

 

Стажантска академия в Методия

 

Методия е технологичен доставчик на персонализирани бизнес решения от типа „бизнес като услуга“ (BaaS) и „софтуер като услуга“ (SaaS), насочени към енергийната и ютилити индустрии. Компанията е фокусирана върху разработката на дигитални продукти и на цялостен софтуер за управление на комплексни оперативни дейности на доставчици на електричество, газ, вода, отопление и други комунални услуги.

В Методия ние вярваме, че сътрудничеството между бизнеса и университетите е начинът да се осигури паралелно надграждане на  теория и практика, давайки възможност на студентите да участват в иновативни проекти, които отговорят на реалните нужди на бизнеса.

В нашата академия могат да се включат всички, които са насочили кариерното си развитие към ИТ сферата – бъдещи програмисти и бъдещи бизнес консултанти и анализатори.

Участниците преминават специализирано обучение в малки групи, надграждащо натрупаните знания. Ние се стремим да предоставим нужната подкрепа, така че всеки стажант да продължи своето кариерно развитие в компанията след приключване на стажа.

Включвайки се в обучението ще получите:

-          Фокусирано обучение спрямо направлението и посоката на стажа;

-          Работа с ментор от компанията с дългогодишен опит;

-          Възможност за работа по реални проекти;

-          Поетапна обратна връзка за представянето и изготвяне на план за кариерно развитие в компанията;

-          Платен стаж и възможност за дългосрочно развитие в компанията.