Стажантски позиции в Chaos

  • horizontal-C++-Haskell-color-grey (1).png

 

Стажантски позиции в Chaos със C++ или Haskell

Лидерът в технологиите за компютърна графика Chaos търси стажанти за екипа си, които познават добре и работят със C++ или с Haskell, и имат отлични познания по математика, алгоритми и структури от данни. 

 

Стажът е платен и включва работа по реални проекти и подкрепата на личен ментор. Предлага се възможност за гъвкаво работно време и дистанционна работа, както и възможност за удължаване на стажа до шест месеца или продължаване на постоянна позиция в екипа на компанията. 

 

Технологиите на Chaos за фотореалистична 3D визуализация се използват ежедневно в цял свят от водещи студиа за архитектура, дизайн, реклама, филми и специални ефекти. Отличени са с технологичен "Оскар" и с Технологична награда Emmy® за принос в развитието на визуалните ефекти в киното и телевизията и са използвани във продукции като "Game of Thrones", "Avengers", "Jurassic World: Fallen Kingdom" и много други.  

 

Ако искате да се присъедините към разрастваща се световна компания и да бъдете част от създаването на единна глобална платформа за 3D визуализация, не пропускайте възможността да кандидатствате за стаж в Chaos сега.  

Научете повече тук: https://www.chaos.com/internship-2022