Ивона Манева, специалист „Подбор на персонал, ИТ“ в „Пейсейф България“ ЕООД: "Без колебание или притеснение."

  • Ivona Maneva_Paysafe_0.jpg
  • Ivona Maneva_Paysafe_2.jpg

 

За "Работодателят отблизо" отговорите на въпросите ни даде Ивона Манева, специалист „Подбор на персонал, ИТ“ в „Пейсейф България“ ЕООД.

Дейността на фирмата/организацията е... 

Paysafe е международна компания за електронни разплащания и е една от най-големите продуктови компании на българския пазар.
 
Работната среда във фирмата/организацията е... 
 
Намираме се в един от най-модерните офиси в София и се гордеем с динамичната среда, в която работим – до голяма степен тя е зависима от сектора, в който развиваме бизнеса си, но най-вече за динамиката допринасят енергичните и позитивни хора, които са част от голямото семейство на Paysafe.
 
Искам да видя в кандидатите за стаж/работа... 
 
Мотивация! За нас е изключително важно да разберем защо кандидатите са избрали точно нас за своя следваща кариерна стъпка и защо смятат, че биха се вписали в колектива на Paysafe.
 
В CV-то на кандидата... 
 
Трябва да се съдържа детайлна информация за опита му до момента и това, което му дава предимство и го отличава от другите кандидати. Да не забравяме, че CV-то е нашата визитка пред потенциалните работодатели и трябва да изразява същността на кандидата.
 
В мотивационното писмо да личи... 
 
Че е писано за конкретна позиция в Paysafe. Мотивационното писмо трябва да отговаря на въпроси, които биха могли да възникнат при разглеждане на CV-то – честа смяна на работа, дълги паузи между отделните местоработи, желание за релокация и т.н.
 
Има интерес към... 
 
Собственото си развитие и ясна представа за бъдещето си.
 
Впечатлява с... 
 
Открито отношение и желание за дълготрайна съвместна работа.
 
На въпросите отговаря... 
 
Без колебание или притеснение. По време на интервюто винаги е в общ интерес и двете страни да разберат максимално много за очакванията си.
 
По време на интервюто да оставам с усещането за... 
 
Кандидат, който трябва да стане част от нашата компания и несъмнено би се чувствал на място в Paysafe.
 
Кандидатът не бива да допуска... 
 
Криене на истината относно разделяне с предишен работодател, както и негативно отношение към някого от интервюиращите.
 
Спомена от последното ми интервю с кандидат за стаж/работа... 
 
Амбициозен кандидат, решил да промени своето поприще – беше толкова прям, позитивен и категоричен в намеренията си, че на база на проведената среща нямахме съмнения, че ще стане ключова част от Paysafe.