Възпитаници на Технически университет – София посетиха офиса на ITGix в “Деня на отворените врати”

Възпитаници на Технически университет – София посетиха офиса на ITGix в “Деня на отворените врати”. Връзката с тях беше осъществена по време на участието ни в кариерната борса на ТУ-София, която се проведе в началото на месец ноември.

На 29-ти ноември 2023 г. четирима студенти от различни специалности и курсове, подтикнати от желанието да научат повече за DevOps практиките и за работата в ITGix, дойдоха в нашия офис.

Те се срещнаха с управителя на компанията, Камен Тарлов, който им разказа за създаването на ITGix, изграждането на вътрешни процеси и култура, организацията на дейностите и следващите ни стъпки за още по-голям прогрес в IT сектора.

Служители от различните отдели също се включиха в дискусията. Те предоставиха повече информация за екипите в компанията и проектите, по които работят. Младежите придобиха по-добра представа за естеството на работата чрез няколко демо-та на системи.

Студентите споделиха с нас интересите си в областта на информационните технологии и придобитите знания по време на лекциите в университета. Обсъдихме техните бъдещи планове за развитие, чрез намиране на подходящи стажове и практически обучения и им предложихме да кандидатстват при нас.

ITGix предлага стажове за студенти, завършили втори курс. Продължителността варира според индивидуалната заетост. Съобразяваме се с часовете на лекции и изпити в университета, както и с познанията, предварителната подготовка и интересите, които те имат.

Нашата стажантската програма дава възможност за придобиване на нови знания, опит и практически технически умения,  които са изключително полезни за студентите, които искат да градят кариера, свързана с DevOps.

Приканваме всички желаещи да кандидатстват за стаж в ITGix, да ни пишат на recruitment@itgix.com.

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content