Сдружение „Тук-там“ и Американска търговска камара в България, канят студентите на ТУ – София на кариерно събитие „Кошер“

„Кошер“ е събитие за срещи, нови кариерни възможности, вдъхновение за млади и пораснали хора в България, организирано от Сдружение „Тук-там“. За пета поредна година Американска търговска камара в България е партньор на събитието.

„Кошер“ ще се състои на 18.09.2024 г., в Интер Експо Център, 09:00 – 17:00 ч. Ще има над 15 интерактивни зони, над 3 500 участника и над 150 компании.  Място за среща с най-интересните идеи, хора и организации от бизнеса и креативната среда в България и света!

Намери мечтания стаж сред 150+ компании, докосни се до по-опитни професионалисти в нетуъркинг зоните, пий кафе с твоето buddy и се вдъхнови от невероятните истории на предприемачи от цял свят. Освен това има и още изненади – дронът на Dronamics ще кацне на Кошер!

А за студентите има 90% намаление на билетите!

Може да участвате и онлайн.

Студенти на Техническия университет – София, очакваме ви!

За повече информация и регистрация: https://tuk-tam.bg/hive/

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content