„Eм ес джи глобъл солюшънс” АД, Идентификация 114151858, Чуждестранно юридическо лице, Държава: ШВЕЙ

  • гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 111Р, Synergy Tower част от Sofia Tech Park, 1000 Вижте на картата

Преглед

  • Дата на основаване юли 31, 2008
  • Сектори Софтуерни и интернет технологии
  • Публикувани работни места 1
  • Разгледано 168

Описание на компанията

Ние сме системен интегратор, партньор за разработка на софтуер и доставчик на управлявани услуги, който помага на компаниите да подобрят своята оперативна ефективност и възможности за вземане на решения, използвайки технологията на SAP®.

Като SAP партньор повече от 25 години, ние внасяме експертни знания в областите на счетоводството, финансите, регулаторното отчитане, управлението на представянето, клиентския опит и IoT.

Нашата цел е да помогнем на компаниите да правят нещата по-добре. Как го постигаме? Слушаме, стремим се да разберем проблемите и използваме технологии и креативност, за да намерим по-добър начин.

Активни работни места от „Eм ес джи глобъл солюшънс” АД, Идентификация 114151858, Чуждестранно юридическо лице, Държава: ШВЕЙ

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content