Събитие – WomenTech и Bloomberg

Жените в ИТ от Bloomberg: разказ от първо лице за тех индустрията в Лондон – Събитието ще включва лектори от екипите на Bloomberg и възможност за създаване на нови контакти за кариерно развитие. Основната аудитория е студенти от среден или последен курс, както и наскоро завършили (до 18 месеца трудов стаж). Целта ни е да достигнем предимно до женска аудитория. Събитието е само с покани, така че регистрацията е задъжителна. 

Дата: 11 октомври

Начало: 17:30 ч.

Адрес: Campus X, бул. „Александър Малинов“ 31 София, 1729, България

Регистрация: https://www.womentech.net/events/women-in-tech-sofia 

Описание:
WomenTech Network и Bloomberg отправят покана за специално събитие, насочено към жени в областта на технологиите, които са все още в университета или в ранен етап от кариерата си. Събитието ще се състои на 11 октомври 2023 г. в София, България под наслов „Жените в ИТ от Bloomberg: разказ от първо лице за тех индустрията в Лондон“. По време на събитието участниците ще имат удоволствието да се включат в иновативни дискусии с две от най-опитните жени инженери от Bloomberg, които ще споделят своите лични истории, ще разкажат за вълнуващите проекти, по които в момента работят и ще предоставят информация за разнообразните възможности в рамките на компанията. Също така, участниците ще придобият представа за ангажимента и практиките на Bloomberg осигуряващи приобщаваща работна среда, както и за възможностите, свързани с преместване в Лондон, като динамичен център в сферата на технологиите. Допълнителни подробности и регистрация за събитието са налични на уебсайта на WomenTech Network.

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content