Виртуален форум за образование и професионална реализация 2023

Имаме удоволствието да Ви информираме, че на 17-ти ноември 2023 ще се проведе третият „Виртуален форум за образование и професионална реализация“, организиран от Френския институт в България и Агенция Кампус Франс. 

Този форум е насочен към франкофони и нефранкофони, и ще даде възможност за среща с представителите на френски висши учебни заведения и на франкофонските университетски програми в България под формата на индивидуални интервюта. Във форума ще участват и френски компании в България, за да предложат  на студенти и дипломирани специалисти възможности за стаж и работа.
Публикувана е и информация за стипендиите « France Excellence » 2024.
Предвидено е провеждането на тематични уебинари.

За участие във форума, моля, регистрирайте се в сайта :

www.salonetudesetcarrieres.bg

!!! Регистрацията е безплатна. 

За да е ефективно участието Ви, създайте Ваш индивидуален график на срещи с представителите на учебните заведения и на предприятията, които Ви интересуват. 

  • Събитието ще се проведе на 17.11.23г., от 10.00ч. до 18.00ч.
  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content