АНТОНИНА ПАЧЕВА, TALENT ACQUISITION TEAM LEADER В TELUS INTERNATIONAL BULGARIA …“КАНДИДАТЪТ ТРЯБВА ДА ВПЕЧАТЛЯВА С МОТИВАЦИЯ, ДОБЪР ИЗКАЗ И ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗВИВА В КОМПАНИЯТА.“

На въпросите ни относно дейността на компанията и как протичат интервютата за работа в нея, за рубриката „Работодателят отблизо“, отговаря Антонина Пачева, Talent Acquisition Team Leader в TELUS International Bulgaria.

 

 

Дейността на фирмата/организацията е…

TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти. С екип от над 3 800 души в София и Пловдив, ние сме е най-големия работодател вBusiness Process Outsourcing (BPO) сектора в България. Общо служителите ни на глобално ниво наброяват близо 55,000. Компанията предлага възможност за дистанционна работа, гъвкаво работно време и проекти в сферата на бързо развиващите се технологии, видеоигри, социални мрежи, финансови услуги и финтех, туризъм и много други. 

 

Работната среда във фирмата/организацията е…

Мултикултурна – обслужваме нашите клиенти по чат, телефон и имейл на над 40 езика, а любим мой факт е, че голям процент от нашите колеги са чужденци. Грижим се за служителите си, като предоставяме над 40 социални придобивки, сред които допълнително здравоосигуряване, безплатна карта за градски транспорт, корпоративен психолог и фитнес с невероятна гледка от 13-тия етаж към сърцето на София. Важно е да споменем и позитивната работна среда, която насърчава както професионалното, така и личностното развитие.

 

Искам да видя в кандидатите за стаж/работа…

Високо владеене на чужд език, мотивация и желание за придобиване на нови умения. Ние сме една от малкото компании в България, които не търсят кандидати с предходен работен опит, тъй като предлагаме въвеждащо, платено обучение и програма за развитие.

 

В CV-то на кандидата…

Е необходимо да има ясна структура. То трябва да е персонализирано спрямо позицията и компанията, както и да отразява вашата индивидуалност. Разбира се, креативното представяне винаги е плюс.

 

В мотивационното писмо да личи…

Интересът на кандидата към компанията и конкретно към позицията. Нека то да бъде написано с внимание към детайла.

 

 

Има интерес към…

Кандидатът трябва да има интерес към езика, с който кандидатства и съответния проект в TELUS International Bulgaria.

 

Впечатлява с…

Кандидатът трябва да впечатлява с мотивация, добър изказ и желание да се развива в компанията.

 

На въпросите отговаря…

По време на интервю кандидатът трябва да отговаря откровено и изчерпателно, а не със заучени фрази.

 

По време на интервюто да оставам с усещането за…

Това, че кандидатът има силно желание за развитие и че би се вписал лесно в екипа.

 

Кандидатът не бива да допуска…

Грешката да изпраща непълна, подвеждаща или неправилна информация към работодателя. Първото впечатление няма как да се направи два пъти. 

 

Спомена от последното ми интервю с кандидат за стаж/работа…

Е, че мотивацията и  добрата подготовка могат да бъдат предпоставка за старт на вълнуваща кариера.

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content