ЕКАТЕРИНА БОРИСОВА – PEOPLE OPERATIONS MANAGER В M2M SERVICES …“ ИСКАМ ДА ВИДЯ В КАНДИДАТИТЕ ЗА СТАЖ/РАБОТА ЕНТУСИАЗЪМ И ГОТОВНОСТ – ДА ПОСВЕТЯТ ВРЕМЕ И УСИЛИЯ НА РАЗВИТИЕТО СИ ПРИ НАС.“

На въпросите ни относно дейността на компанията и как протичат интервютата за работа в нея, за рубриката „Работодателят отблизо“, отговаря Екатерина Борисова – People Operations Manager в M2M Services

 

 

 

Име на фирмата/организацията

M2M Services

 

Попълнил анкетата

Екатерина Борисова

 

Дейността на фирмата/организацията е…

М2М Services е създадена през 2008 година в България с визия да бъде първата българска компания, която да се превърне в световен лидер за създаването на решения за „умен дом“ и Internet of Things. Текущо M2M Services произвежда едни от най-награждаваните комуникационни решения за сигнално-охранителна техника.

       

 

 

Работната среда във фирмата/организацията е…

Динамична – постоянно сме в процес на креативност, обсъждане на идеи и предложения. Даваме свобода на всеки да изрази мнението си и го обсъждаме в екип.

 

 

Искам да видя в кандидатите за стаж/работа…

Ентусиазъм и готовност – да посветят време и усилия на развитието си при нас.

 

В CV-то на кандидата…

Оценяваме, когато кандидатът, освен опита и образованието си, посочва също проектите, по които е работил, допълнителните инициативи, в които е взел участие, както и се радваме да разберем за хобитата и интересите му.

 

В мотивационното писмо да личи…

Мотивацията му, разбира се. Харесваме, когато кандидатът със свои думи изразява намеренията си да заеме свободната позиция. С други думи най-важен е смисълът, който думите му носят.

 

Има интерес към…

Това да се развива професионално. При нас студентите имат възможността бързо да придобият знания и да израснат.  

 

 

Впечатлява с…

Позитивно и сериозно отношение – към образованието си и към всяко нещо, с което се захваща.

 

 

На въпросите отговаря…

Честно – опитните интервюиращи познават кога един отговор е заучен.

 

По време на интервюто да оставам с усещането за…

Взаимен интерес и убеденост у кандидата, че наистина иска да да работи това, за което кандидатства, и че иска да го направи при нас.

 

 

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content