ЛИЛИ КОЕВСКА, РЪКОВОДИТЕЛ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ В ITGIX…“ИСКАМ ДА ВИДЯ В КАНДИДАТИТЕ ЗА СТАЖ/РАБОТА… „ЖЕЛАНИЕТО ДА ПРИЛАГАТ СВОИТЕ ЗНАНИЯ И ДА ГИ РАЗВИВАТ, ДА ДОКАЗВАТ СВОИТЕ УМЕНИЯ И ДА ПОСТИГАТ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ В РАБОТНА СРЕДА.“

На въпросите ни относно дейността на компанията и как протичат интервютата за работа в нея, за рубриката „Работодателят отблизо“, отговаря Лили Коевска, Ръководител Човешки Ресурси в ITGix

 

 

 

 

Име на фирмата/организацията

ITGix

 

Попълнил анкетата

Лили Коевска, Ръководител Човешки Ресурси

 

Дейността на фирмата/организацията е…

Свързана с предоставянето на DevOps услуги на български и чуждестранни компании от различни сектори.

В България сме единствената компания тясно специализирана в DevOps и това е конкурентното ни предимството. Гордеем се с всички проекти, завършени успешно и, поради които клиентите ни препоръчват.

       

Не само сътрудничеството с нашите клиенти е от голямо значение за нас. Благополучието на служителите ни е наша постоянна цел.

Ценим високо специалистите, с които работим. Предоставяме им възможността да работят по интересни проекти и с различни технологии (AWS, Kubernetes, Prometheus, Azure, Linux и други).

 

Работната среда във фирмата/организацията е…

Същевременно много динамична, продуктивна, позитивна и приятелска.

 

Проектите, по които работят нашите специалисти са комплексни, а средата – променяща се. Те трябва постоянно да се адаптират и да намират възможно най-добрите решения. Поставянето на предизвикателни цели и постигането им е от ключово значение за техния успех и успеха на ITGix.

 

Търсим хора, със и без опит, но задължително мотивирани и предприемчиви. В ITGix те имат възможността да се развиват професионално чрез менторска програма, обучения, сертификации и вътрешно израстване. Постоянното учене и подобряване на знания се насърчават и са високо оценени.

 

Междувременно се стремим да поддържаме култура на доверие, уважение, приобщаване и взаимопомощ, както и забавна и приятелска работна атмосфера. Затова организираме редовни фирмени събития и екипни срещи.

 

Искам да видя в кандидатите за стаж/работа…

Желанието да прилагат своите знания и да ги развиват, да доказват своите умения и да постигат добри резултати в работна среда. За да могат да се присъединят към екипа на ITGix, кандидатите трябва също лесно да комуникират за да изградят добри връзки с колеги и клиенти.

 

В CV-то на кандидата…

е необходимо да бъдат ясно описани основните елементи за селекция по CV, като образование, технологии и езици, допълнителни обучения, получени сертификати, проекти и/или предишен професионален опит, интереси и хобита.

 

В мотивационното писмо да личи…

искреното желание за надграждане на знания и умения и за работа в екип в ITGix. Мотивационното писмо обаче не е задължително. Мотивацията на кандидатите е оценена още на първото интервю.

 

Има интерес към…

новите технологии, работата в екип, консултирането на клиенти и разрешашането на различни технически казуси.

 

 

Впечатлява с…

постигнати резултати, технически познания, аналитично мислене, комуникационни умения, отговорност към задачи и работа, професионални цели. Стремим се хората, които назначаваме да подхождат възможно най-добре на нашата организационна култура, която се базира върху изграждането на доверие, постоянното професионално развитие и постигането на цели.

 

На въпросите отговаря…

с добре осмислени и конкретни отговори.

 

 

По време на интервюто да оставам с усещането за…

приятен и ползотворен разговор. Интервютата се провеждат по начин (на живо или онлайн), по който кандидатът се чувства възможно най-комфортно.

 

 

Кандидатът не бива да допуска…

грешки в процеса по кандидатстване като предоставяне на невярна информация в CV-то и/или мотивационното писмо, закъснение или неявяване на среща за интервю без предварително предупреждение, неуважително поведение.

 

Споменът от последното ми интервю с кандидат за стаж/работа…

е изключително позитивен, защото забелязваме все по-често млади и амбицирани хора да имат доста добре развити технологични умения, независимо, че са още студенти или са завършили преди една – две години.

 

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content