ЕЛЕНА ДАБИЖЕВА, СПЕЦИАЛИСТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ В АЙГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ООД…“ЗА НАС Е ВАЖНО, КАНДИДАТЪТ ДА Е СИГУРЕН, С КАКВО ИСКА ДА СЕ ЗАНИМАВА.“

На въпросите ни относно дейността на компанията и как протичат интервютата за работа в нея, за рубриката „Работодателят отблизо“, отговаря Елена Дабижева, Специалист човешки ресурси в АЙГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ООД, град Пловдив, ул. Васил Левски 246

 

 

 

 

 

 Дейността на фирмата/организацията е…

Фирмата се занимава с машиностроене. Ние разработваме и произвеждаме нестандартно оборудване за клиенти от цял свят.  Индустриите, за които работим са цигарената, хранително -вкусовата и фармацевтичната.

Няма по-добро място за стартиране на професионалния Ви път от Айгер Инженеринг.Ние можем да предложим страхотни възможности както на утвърдени, така и на прохождащи специалисти в дадена област. Всеки един от вас може да реализира, надгради и усъвършенства  себе си не само в професионален, но и в личен план.
При нас може да кандидатствате за:
Инженер Дизайнери / Механика и Електро/;

Софтуерни програмисти;

Технолог Програмисти;

Сервизни Инженери;

Оператори;

Монтажници;

Административни специалисти / Маркетин и Продажби, Логистика, Счетоводство, Човешки Ресурси/

Ние можем да Ви предложим както стажантски програми, така и работни места…

 

 

Работната среда във фирмата/организацията е…

Екипът е от млади и амбициозни колеги. Средната възраст във фирмата е 30 години. Средата предразполага както за креативна работа, така и за възможност да се види в реална условия как работят проектираните възли и машини.

 

Искам да видя в кандидатите за стаж/работа…

Ние вярваме, че бъдещето принадлежи на тези, които имат смелост да изкачат своя връх! Искам да се виждам с кандидати, които имат желание и хъс да се развиват в света на машиностроене и да учат нови неща. Много е важно човек да има жив интерес и любопитство към новото.

 

 

В CV-то на кандидата…

Важно е информацията в автобиографията, да е кратка, точна и ясна. Без правописни и граматически грешки. Освен професионалните изяви е хубаво кандидатът да сподели и за хобитата и интересите си.

 

 

 

Има интерес към…

Машиностроенето, математиката и изобщо към точните науки и технологиите.

 

 

 

 

Впечатлява с…

За нас е важно, кандидаттът да е сигурен, с какво иска да се занимава.

Да е целеустремен.

 

На въпросите отговаря…

Изчерпателно и ясно.

 

 

По време на интервюто да оставам с усещането за…

Че кандидата има хъс и мотивация за развитие.

 

 

Спомена от последното ми интервю с кандидат за стаж/работа…

Последния подбор, по – който работих е Стажантска програма за отдел Инженеринг. Кандидатите, които наехме са млади и амбициозни, всички учат редовна форма и вече са 3 курс и са наясно със сферата в която искат да се реализират, а именно инженерната. Това  ми дава надежда, че завършващите студенти искат да успеят в България и търсят тази възможност. Във всички видях огънчето на любопитството, което ние не само ще запазим, но и ще разпалим. Имаше кандидати, които с огромно вълнение и нетърпение очакват момента, в който ще влезнат в производството, ще се докоснат до истинското инженерство и да работещите линии, които са проектирани, произведени и сглобени при нас.

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content