ИЗАБЕЛ ТРИЗЛОВА, CAMPUS RECRUITER В A-LIGN…“ИСКАМ ДА ВИДЯ В КАНДИДАТИТЕ ЗА СТАЖ/РАБОТА НТЕРЕС И СТРАСТ КЪМ СФЕРАТА НА КИБЕРСИГУРНОСТ И ТЕХНОЛОГИИ, И ДОБЪР АНГЛИЙСКИ ЕЗИК“

На въпросите ни относно дейността на компанията и как протичат интервютата за работа в нея, за рубриката „Работодателят отблизо“, отговаря Изабел Тризлова, Campus Recruiter в A-LIGN

 

Дейността на фирмата/организацията е…

A-LIGN е водещ лидер в Киберсигурността и ИТ Одита и една от най-бързо растящите частни компании  на Американския пазар.

 

Фокусирани сме върху одита на технологичната инфраструктура, политиките и операциите на компаниите, за да гарантираме спазването на техния отраслов стандарт. Също така работим с компании за проактивна оценка на техните нужди от киберсигурност и извършване на необходими тестове на киберсигурността.

 

A-LIGN действа като надежден партньор в консултациите, одита и оценката. Ние гарантираме, че бизнесът отговаря на стандартите за съответствие, помагаме да смекчим рисковете свързани със сигурността на информационните технологии и оценяваме целостта на данните на компанията, тъй като е свързана с изпълнението и успеха на общите цели на бизнеса.

 

Работната среда във фирмата/организацията е…

Приятелска, неформална и винаги забавна! В A-LIGN ценим баланса между работата и свободното време/ почивката. Всеки един служител има свободата да работи със собствено темпо- да играе на плейстейшън или да се наслади на едно фрапе, когато има нужда да се откъсне от работния процес, или пък да се съсредоточи и да проведе разговор с клиент в някой от конферентните ни зали, когато се налага.

 

В A-LIGN държим един на друг и сме като едно голямо семейство, независимо дали работим от вкъщи, или в офиса. Креативността и иновативността се ценят високо и всеки един служител се насърчава да развива своя потенциал, в желаната от него насока. С нашите динамични екипи, никога не е скучно и винаги можем да разчитаме един на друг- от нашите buddies, до people managers, винаги има към кого да се обърнеш за съвет, и винаги има място за кариерно развитие.

 

Искам да видя в кандидатите за стаж/работа…

Интерес и страст към сферата на киберсигурност и технологии, и добър английски език. Търсим така наречените “life-long learners”- хора с мотивация за нови знания и амбиция за развитие. Готовност за нови предизвикателства и добри комуникационни умения.

 

 

В CV-то на кандидата…

Гледаме структурата, последователността и добрата организация на самия документ. Добро впечатление прави, когато в едно CV са дадени конкретни примери за проекти и дейности, които кандидата е извършвал. Винаги ценим, когато информацията е точна и ясна, и ни дава по- добра представа за кандидата, неговите интереси и опит.

 

Съвет: можете да добавите във вашето CV по 1-2 изречения като обобщение за силните ви страни и интереси.

 

 

Има интерес към…

Сферата на киберсигурността, IT одит, компютърни науки… Интерес да се развива в различни насоки, да е ученолюбив човек, креативен и отворен към нови предизвикателства.

 

 

Впечатлява с…

Амбиция, мотивация, професионализъм и предварителна подготовка. Когато един кандидат е мотивиран, с желание да се присъедини към A-LIGN и показва, че предварително е проучил компанията и позицията, това прави доста добро впечатление и показва сериозно отношение.

 

 

На въпросите отговаря…

Свободно и откровено, като добавя към тях примери, които идват от личен опит. Със задаването на въпросите, ние целим да научим повече за даден кандидат и да го опознаем.

 

 

По време на интервюто да оставам с усещането за…

Един добре проведен разговор, чрез който сме научили малко повече за кандидата, за неговите интереси и опит, а кандидата да е научил повече за нас. Работодателят прави избор за кандидат толкова, колкото и кандидата за работодателя. Целим позитивен разговор, след който и двете страни да са останали с ясна представа какво се предлага и какво се търси, и кандидата винаги да знае, че ако има нещо неясно или допълнително, което трябва да се обсъди, винаги може да се обърне към екипа с въпроси.

 

 

Спомена от последното ми интервю с кандидат за стаж/работа…

Кандидат, който е откровен и прилага отворена комуникация прави добро впечатление. В едно от последните ми интервюта, един кандидат заяви силните си страни, но след това подчерта и слабите си страни, заедно със стратегии, които прилага за да се подобри. Признанието за слабостите е нормално, но показването на план за действие и подобрение показва решителност и хъс за преодоляване на предизвикателства, за желание за развитие и амбиция.

  • Споделете тази публикация

Проект BG05M2OP001-2.016-0008-С02 „ИНовации, Наука и Образование за високо качество и съответствие с пазара на труда в ТЕХнически университет-София и ПаРтньОри (ИННОТЕХ ПРО)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Приоритетна ос 2 „Образование и учение през целия живот“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Skip to content