Accedia JSC - Аксидиа АД

http://accedia.com/

Компания

Accedia e технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни IT решения. Основана през 2012 в София, тя се превръща в една от най-бързо развиващите се ИТ компании в Европа, според Deloitte и Financial Times.

   

Клиенти

Компанията работи с клиенти в повече от 20 държави на няколко континента – от САЩ до Япония, от Финландия до ЮАР и Австралия. Тя е предпочитан партньор за стартъпи, малки и средни бизнеси, както и водещи компании от сектори като финанси, производство, енергетика и технологии.

   

Проекти

Екипът помага на клиентите с техните технологични предизвикателства и разработва за тях дигитални проекти, сред които:

  • Ангажиращи преживявания за Web и Mobile
  • Устойчива трансформация с Cloud решения
  • По-добра ефективност чрез Intelligent Automation и Data Analytics
  • Нови продукти и услуги благодарение на Machine Learning & AI

За да развива уменията и присъствието си на стратегически пазари, Accedia си партнира с водещи технологични компании като Microsoft и AWS и е активна част от международната бизнес и технологична общност.

   

Мисия

Отдадеността към визията Accedia да бъде водещ доставчик на софтуерни услуги носи на компанията повече от 40 отличия. Компанията получава множество признания и като работодател според класации на база мнения на служители като Топ ИKТ Работодател (трикратен носител) и международни конкурси като наградите Stevie за най-добри работодатели.

Това, което отличава Accedia, е стремежът към разработването на качествен софтуер с практическа стойност за клиентите. Залагайки на гъвкавост и сътрудничество, постоянно учене и фокус върху растежа, екипът създава решения с доказан професионализъм.