Начало > Публикуване на обяви за стаж и работа

Публикуване на обяви за стаж и работа

1. Публикуване на обява за работна позиция на сайта на ЦКВ и поставянето и на информационните табла в коридорите и фоайетата на учебните корпуси с формат А4/А3 (при предоставяне на хартиени копия) за срок от 15 календарни дни, както и разпространението и по електронен път сред регистрираните студенти.

 

2. Публикуване на съобщение за курсове и обучения на сайта на ЦКВ и поставянето му на информационните табла в коридорите и фоайетата на учебните корпуси с формат А3 (при предоставяне на хартиени копия) за период от един месец както и разпространението и по електронен път сред регистрираните студенти.

 

3. Публикуване на съобщение за курсове и обучения на сайта на ЦКВ и поставянето му на информационните табла в коридорите и фоайетата на учебните корпуси с формат А2 (при предоставяне на хартиени копия) за период от един месец както и разпространението и по електронен път сред регистрираните студенти.

 

 

 

*Център "Кариера и възпитаници (алумни)" не носи отговорност за активността на кандидатстванията от страна на студентите по публикуваните обяви!