adesso Bulgaria EOOD

https://www.adesso.de/en/index.jsp

adesso Bulgaria EOOD е проектноориентирана компания, която е част от adesso AG. В България офисът отваря врати през Юли месец 2018 година. Компанията изгражда апликации за корпоративни и средни клиенти от 5 основни сектора: Банково дело, Застраховане, Здравеопазване, Автоматизация, Публичен сектор. Клиентите са от Германия, Швейцария и Австрия. Предвид дългогодишните бизнес отношения с корпоративни клиенти от DACH региона на Германия, adesso предлага прекрасни условия за интернационален опит на своите служители. Това прави работата на програмистите много динамична и интересна. Технологиите, с които работим са Java, JavaScript, iOS, .Net и Android. 

В Европа adesso AG разполага с 21 офиса и повече от 2800 служителя. В последните години компанията е в топ 20 на най-предпочитаните ИТ работодатели в Германия, а в сегмент над 1000 служителя adesso AG e най-желания ИТ работодател в Германия. Целта на adesso Bulgaria е да изгради същата репутация в България. Поради тази причина още от самото начало сме ангажирани социално с различни инициативи, а нашата фирмена политика е средството за постигане на нашите цели. Ние знаем, че най-добрият капитал за една фирма са нейните служители. Целта ни е да назначим между 100 и 150 програмисти в следващите 4 години в София. За 2 месеца изградихме офис с 20 програмисти в България. Повече от 60% от тези хора заемат Senior, Team Lead или Regular позиция. 

adesso Bulgaria предлага Front End, Back End и Full Stack позиции за практиканти. При интерес ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси.

adesso Bulgaria EOOD

  • Позиция
    Работодател
    Краен срок