Елена Дабижева, Специалист човешки ресурси в АЙГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ООД..."За нас е важно, кандидатът да е сигурен, с какво иска да се занимава."

На въпросите ни относно дейността на компанията и как протичат интервютата за работа в нея, за рубриката "Работодателят отблизо", отговаря Елена Дабижева, Специалист човешки ресурси в АЙГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ООД, град Пловдив, ул. Васил Левски 246

 

 

 

 

 

 Дейността на фирмата/организацията е...

Фирмата се занимава с машиностроене. Ние разработваме и произвеждаме нестандартно оборудване за клиенти от цял свят.  Индустриите, за които работим са цигарената, хранително -вкусовата и фармацевтичната.

Няма по-добро място за стартиране на професионалния Ви път от Айгер Инженеринг.Ние можем да предложим страхотни възможности както на утвърдени, така и на прохождащи специалисти в дадена област. Всеки един от вас може да реализира, надгради и усъвършенства  себе си не само в професионален, но и в личен план.
При нас може да кандидатствате за:
Инженер Дизайнери / Механика и Електро/;

Софтуерни програмисти;

Технолог Програмисти;

Сервизни Инженери;

Оператори;

Монтажници;

Административни специалисти / Маркетин и Продажби, Логистика, Счетоводство, Човешки Ресурси/

Ние можем да Ви предложим както стажантски програми, така и работни места...

 

 

Работната среда във фирмата/организацията е...

Екипът е от млади и амбициозни колеги. Средната възраст във фирмата е 30 години. Средата предразполага както за креативна работа, така и за възможност да се види в реална условия как работят проектираните възли и машини.

 

Искам да видя в кандидатите за стаж/работа...

Ние вярваме, че бъдещето принадлежи на тези, които имат смелост да изкачат своя връх! Искам да се виждам с кандидати, които имат желание и хъс да се развиват в света на машиностроене и да учат нови неща. Много е важно човек да има жив интерес и любопитство към новото.

 

 

В CV-то на кандидата...

Важно е информацията в автобиографията, да е кратка, точна и ясна. Без правописни и граматически грешки. Освен професионалните изяви е хубаво кандидатът да сподели и за хобитата и интересите си.

 

 

 

Има интерес към...

Машиностроенето, математиката и изобщо към точните науки и технологиите.

 

 

 

 

Впечатлява с...

За нас е важно, кандидаттът да е сигурен, с какво иска да се занимава.

Да е целеустремен.

 

На въпросите отговаря...

Изчерпателно и ясно.

 

 

По време на интервюто да оставам с усещането за...

Че кандидата има хъс и мотивация за развитие.

 

 

Спомена от последното ми интервю с кандидат за стаж/работа...

Последния подбор, по - който работих е Стажантска програма за отдел Инженеринг. Кандидатите, които наехме са млади и амбициозни, всички учат редовна форма и вече са 3 курс и са наясно със сферата в която искат да се реализират, а именно инженерната. Това  ми дава надежда, че завършващите студенти искат да успеят в България и търсят тази възможност. Във всички видях огънчето на любопитството, което ние не само ще запазим, но и ще разпалим. Имаше кандидати, които с огромно вълнение и нетърпение очакват момента, в който ще влезнат в производството, ще се докоснат до истинското инженерство и да работещите линии, които са проектирани, произведени и сглобени при нас.