"CEO за един месец" стартира регистрация за участие за 2018г.

ПРЕДОСТАВЯЙКИ НЕСРАВНИМ ШАНС НА МЛАДИТЕ ТАЛАНТИ ДА ПРИДОБИЯТ СЕРИОЗЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ, ПРОГРАМАТА НА АДЕКО “CEO ЗА ЕДИН МЕСЕЦ“ СТАРТИРА РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Уникална програма, която за пета поредна година предлага възможност на кандидатите да работят рамо до рамо с изпълнителните директори на Адеко в 48 държави.
Цюрих, Швейцария, 6ти февруари, 2018: Програмата на Adecco Group „CEO за един месец“ е мощен инструмент за кариерно развитие на участниците в нея. Все едно да получите ключовете от колата на баща си, преди дори да знаете как да шофирате! Регистрацията вече е отворена за младите хора по целия свят, които могат да влязат в програмата, за да станат лидери в глобалната мрежа на Adecco Group в 48 държави.
След завършването на националния си "CEO за един месец", десет от тези талантливи кандидати ще бъдат избрани да участват в суров, но вдъхновяващ обучителен лагер, където техните умения за сътрудничество и иновации ще бъдат проверени. Само един от тях ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на групата, Ален Дехейз, за един месец. Това е уникален шанс веднъж в живота за придобиване на професинален опит с дълготраен ефект върху младите хора, които участват.

Младежката безработица е добре документиран глобален феномен. Всяко поколение от завършилите училище или университет среща все по-големи препятствия при навлизането в работната среда. През последните няколко години, технологичният напредък на четвъртата индустриална революция създаде работни места, които изискват нови, все по-специфични, умения и компетенции. На този фон, образователните системи започват да се фокусират върху техническите и дигиталните умения, правителствата осигуряват курсове, които са по-професионално ориентирани, а компаниите и организациите работят усилено, за да предоставят възможности за обучение на работното място като стаж. Програмата "CEO за един месец" олицетворява целта на Adecco Group да предостави на младите хора възможности от реалния живот и да им помогне да се развият успешно в професионалния свят. Безценните знания, придобити от такъв опит, не могат да бъдат научени в училище или споделени в университетски лекции. Ален Дехейз, главен изпълнителен директор на Adecco Group, коментира:
„Нашата програма "CEO за един месец", специално насочена към амбициозни млади таланти, им предоставя възможност да променят живота си. Те могат да повишат пригодността си за наемане на работа, като се научат да бъдат начело на водеща мултинационална компания. Те буквално опознават какво е да ръководят компания - това е невероятна привилегия и уникален учебен процес."

За да участват, желаещите трябва да кандидатстват през сайта на Adecco Group Way to Work TM.

Първият кръг ще бъде последван от интервю, проведено от експерти от Adecco Group в съответната държава. С цел да подкрепим успешното образование и развитие на кандидата, стажът се заплаща. Избраните „CEO за един месец“ ще получат наставления и професионални възможности от Adecco Group и след приключването на едномесечния си стаж.
Гледайте:
Watch the ‘CEO for One Month’ 2017 video
Watch Ed Broadhead’s interview, the Adecco Group ‘CEO for One Month’ 2017
Watch Ed Broadhead’s speech at the Adecco Group Global Leaders Conference

Adecco Way to Work™ социални мрежи:
Website: www.adeccowaytowork.com/ceo1month-en
Facebook: www.facebook.com/AdeccoWaytoWork
Twitter: www.twitter.com/AdeccoWayToWork

За повече информация, моля, обърнете се към:
The Adecco Group Press Office
media@adeccogroup.com or +41 (0) 44 878 87 87
adeccogroup.com
Facebook: facebook.com/theadeccogroup
Twitter: @AdeccoGroup

Програмата „CEO за един месец“
Като част от програмата "Way to Work", Adecco Group предлага уникална възможност да бъдете изпълнителен директор за един месец в някоя от 48-те страни и след това глобалния ”CEO за един месец“ на Adecco Group, под прякото ръководство на главния изпълнителния директор на Adecco Group, Ален Дехейз. Избраният глобален "CEO за един месец" придобива усет как да управлява многонационална компания с 33 000 служители и 23 милиарда евро приходи. Програмата "CEO за един месец" работи в 48 страни. Първата стъпка е желаещите да кандидатстват за програмата в държавата си на местоживеене, след което ще бъдат избрани 10-те най-добре представили се
кандидати от всички страни. От последните 10 кандидати ще бъде избран един, който ще стане глобален "CEO за един месец". През 2017 г. програмата привлече повече от 117 000 кандидати.